WELLNESS WAY.

Vi som är knutna till Wellness Way är personer med stor passion för hälsa. Var och en på sitt sätt. Våra expertis-områden är medicin, kost, matlagning och träning - i olika former.

Vi älskar att inspirera och motivera människor både privat och på jobbet.
Vi är också helt sålda på att kombinera träning, kost och återhämtning med att resa, en perfekt kombination för nystart, nytänk eller att toppa sin form. Att utveckla sin hälsa i harmonisk omgivning är en fin gest mot sig själv. Man behöver ladda batterierna ibland och bara låta sig inspireras.

Nedan kan du läsa lite mer om oss!

WELLNESS WAY INSPIRATÖRER.

EMMA THORSELL
Personlig Tränare, Instruktör & Projektansvarig


Emma är utbildad friskvårdskonsult på Bosön i 2 år, certifierad personlig tränare och är licensierad i flera olika gruppträningsklasser så som crossfit, TRX, spinning, kettlebells, vattengympa och funktionellträning. Hon har erfarenhet och utbildning inom skadeträning, graviditetsträning, mammaträning, barn/ungdomsträning och seniorträning.

2012 var hon nominerad till Årets PT som presenteras i samband med Fitnessfestivalen. Hon har varit aktiv inom branschen i 17 år och tränat på gym i 24 år.

Emma jobbar aktivt inom träningsbranschen men är också delägare i flera olika företag och är van att coacha både kunder inom träning och personal
. Utöver detta har Emma bloggat för Finest.se i 9 år och vann 2014 pris på Finest Awards.

Hon gjorde sin slutpraktik i Sydkorea som instruktör och spelade där in en dokumentär om Svensk aerobics.


Passion för: träning och resor!

DR LARS-GÖRAN KJELLIN
Specialist i allmänmedicin & företagshälsovård


Som läkare till yrket men även som företagsledare och entreprenör arbetar Lars-Göran i huvudsak med hälsofrågor för chefer, företagsledare och nyckelpersoner i företag och organisationer bl.a. i ett specifikt hälsokoncept, Executive Care. Det handlar framför allt om stressproblematik och levnadsvanor och strategiskt hälsoarbete.

Lars-Göran är med på våra resor som går till Bodrum i Turkiet med sin expertis och självklart är det Lars-Göran ni träffar när det handlar om hälsoundersökningar.

Passion för: entreprenörskap, resor och äventyr

MARIA WIDMARK
Personlig tränare & Instruktör

Maria studerade Fitness and Exercise Sience på Universitetet NMIT i Nelson, Nya Zeeland. Där utbildades hon i träningsteknik, sportpsykologi, skadeträning, ungdomsträning och gravidträning. Hon har under flera år arbetat både som personlig tränare och gruppträningsinstruktör med inriktning på Cirkelträning, HIIT och Tabata. 

Hon har även flera utbildningar inom löp och simteknik.

Maria är en driven person som i flera år arrangerat aktiva gruppresor runt i hela världen.

Passion för: Polefitness, äventyr och resor

MARIE REVEDAL
Instruktör

Marie är utbildad polefitness instruktör, gruppträningsinstruktör samt löpcoach. Hon instruerar i dag i Polefitness på Studio DQ, jobbar som gruppträningsinstruktör med inriktning core, tabata, cirkelträning och HIIT.

Marie har läst flera kurser i anatomi, fysiologi
och biomekanik

Passion för: Att träning ska vara kul så på hennes klasser kan ni förvänta er hög energi och många skratt. 

YASMINA OSMAN
Personlig tränare & Instruktör på våra resor

Yasmina är utbildad internationellt licensierad Personlig Tränare och kostrådgivare med fokus på helheten utifrån ditt liv idag. 10 års erfarenhet inom företagsledning och försäljning där resultat är obligatoriskt. 
 
Träning och kost går hand i hand och båda delarna ska passa livet och förebygga hinder i vardagen oavsett jobb, ålder eller livssituation. 
 
Har tävlat i simning, spelat handboll och tränat hund i agility och lydnad. Tålamod och tydliga mål med rätt metod är nyckeln till resultat. 


Passion för: Funktionell, effektiv och skadefri träning

JENNIE BENNERMALM
Personlig Tränare & Instruktör

Jennie är utbildad Friskvårdskonsulent, Personlig Tränare och coach.
Hon är verksam på heltid som tränare, föreläsare och gruppträningsinstruktör.

Jennies fokus ligger på helheten där kost och träning följs åt.
 

Genom att utveckla dina svagheter uppnår vi tillsammans din maximal funktion, styrka, kondition och rörlighet i kroppen och når just dina mål.


Passion för: Att du ska inspireras och utmanas att göra ditt yttersta för att nå dina mål.

ALEXANDRA PETERSSON
Nutritionist

Alexandra är utbildad Nutritionist (BSc/kandidatexemen) i London och certifierad i Stahremetoden, KBT-inriktad överviktsbehandling. Studerat Kost & Idrott vid Umeå Universitet. 

Flitigt anlitad föreläsare på företag främst i Stockholm men även övriga Sverige. Alexandra håller i föreläsningar om kost och mat, work shops med praktiska övningar, föredrag och viktminsknigskurser tillsammans med en personlig tränare.

Kostredaktör, skribent och bloggare för svenska Women's Health. Undervisar i näringslära på Jakobsbergs Folkhögskola. 

Arbetat tre år i London på läkarklinik, gym och har satt ihop en hälsomeny under två säsonger på Gordon Ramsay's restaurang Boxwood Café.

Passion för: mat & matlagning (italienskt och japanskt är favoriter!)