PERSONLIG TRÄNING.

PERSONLIG TRÄNING
VILL DU TA HJÄLP AV EN PERSONLIG TRÄNARE


Varför ska man ha en PT?
Det finns inga begränsningar då det just är personlig träning det handlar om. All träning anpassas till just din nivå, oavsett om du är nybörjare, tränar på elitnivå, är nybliven förälder eller har eventuella skador. Vi hjälper dig att gå ner i vikt, gå upp i vikt, bli stakare, uthålligare och/eller smidigare, helt efter dina önskningar.

PTn hjälper dig med rätt teknik för att undvika skador och peppar dig att nå de mål du önskar. Träning ska vara kul, funktionellt och resultatgivande.

Du kanske vill ha hjälp med ett program som du kan träna efter som passar din livsstil. Det kanske krävs en bokad tid för att du ska "komma iväg" på träningen. Du vill kanske köra en intensiv period inför semestern, bröllopet eller kanske någon annan festlighet.
Ny inspiration kan vara en annan anledning eller behöver du någon som peppar dig att nå dina mål?

Hur ofta träffar man med sin PT?
Det bestämmer ni tillsammans. Du kan träffa din PT en gång i veckan, ha en intensiv kickstart på en kortare period eller träffas flera gånger i veckan. Vissa väljer att träffa sin PT någon gång då och då för att få nya program och inspiration till träning om den tryter, vilket den gör ibland.

Vart ses ni?
Ni kommer träna utomhus och då i Vasaparken eller Rålambshovsparken. Där finns det utomhusgym som ni tar hjälp av och dessutom så har PTn med sig egna redskap så träningen ska bli den allra bästa just för dig.

* Det finns möjlighet till träning inomhus i City, Solna och Kallhäll. Då gäller en annan prislista. Vid större grupper finns även träningsmöjlighet inomhus i Täby och Sundbyberg

PERSONLIG TRÄNARE
EMMA THORSELL


Vem är Emma?
Emma utbildade sig 1999 till internationellt licensierad Personlig Tränare och kostrådgivare med fokus på helheten och dina mål du har med träningen.
Förutom dessa utbildningar har Emma studerat heltid 2.5 år på Sveriges Elitidrottscentrum Bosön med inriktning friskvård.
Hon har läst mängder av kurser inom bl.a. graviditetsträning, crossfit, spinning, aerobic, kettlebells, mammaträning, seniorträning, anatomi, fysiologi och har i 10 år jobbat som personlig tränare på Daniel Westlings gym och har totalt jobbat i 17 år inom friskvårdsbranschen.

2012 var hon nominerad till Årets Personliga Tränare.

Annorlunda: Emma har jobbat som fitnessinstruktör i Syd Korea!

Motto: Det behöver inte vara så komplicerat, gör det till en del i vardagen. Den bästa träningen är den som blir av oavsett om det är 5 min eller 60 min.

KONTAKTA EMMA 

Mail:

emma@wellnesway.se

Telefon:
073-502 11 00