WELLNESS WAY.

Vi som är knutna till Wellness Way är personer med stor passion för hälsa. Var och en på sitt sätt. Våra expertis-områden är kost, matlagning, stresshantering, mentalträning och fysisk aktivitet - i olika former.

Vi älskar att inspirera och motivera människor både privat och på jobbet.
Vi är också helt sålda på att kombinera träning, kost och återhämtning för att uppnå de bästa resultaten. Att låta personalen få den möjligheten kommer ge en arbetsplats med färre sjukskrivningar, minskad kostnad för sksderehalilitering och en mer hamoniskt och produktiv arbetsplats.

Nedan kan du läsa lite mer om oss!

WELLNESS WAY INSPIRATÖRER.

EMMA THORSELL
Personlig Tränare, Instruktör & Eventansvarig


Emma är utbildad friskvårdskonsult på Bosön i 2 år, certifierad personlig tränare och är licensierad i flera olika gruppträningsklasser så som crossfit, TRX, spinning, kettlebells, vattengympa och funktionellträning. Hon har erfarenhet och utbildning inom skadeträning, graviditetsträning, mammaträning, barn/ungdomsträning och seniorträning.

2012 var hon nominerad till Årets PT som presenteras i samband med Fitnessfestivalen. Hon har varit aktiv inom branschen som instruktör sen 1992 och personlig tränare från 1999 och tränat i hela sitt liv.

Emma jobbar aktivt inom träningsbranschen men är också delägare i flera andra företag och är van att coacha både kunder inom träning och personal
. Utöver detta har Emma toppbloggat i 11 år och vann 2014 pris på Finest Awards.

Hon gjorde sin slutpraktik i Sydkorea som instruktör och spelade där även in en dokumentär om Svensk aerobics.


Passion för: träning och resor!

MITA MAGNUSSON
Utbildad


Mita har

Passion för: laga nyttig och god mat

MARIE MÄRESTAD
Personlig tränare & Instruktör

Marie...

Passion för: MM

MARIE REVEDAL
Instruktör & Eventansvarig

Marie är utbildad polefitness instruktör, gruppträningsinstruktör samt löpcoach. Hon instruerar i dag i Polefitness på Studio DQ, jobbar som gruppträningsinstruktör med inriktning core, tabata, cirkelträning och HIIT.

Marie har läst flera kurser i anatomi, fysiologi
och biomekanik

Passion för: Att träning ska vara kul så på hennes klasser kan ni förvänta er hög energi och många skratt. 

YASMINA OSMAN
Personlig tränare & Instruktör på våra resor

Yasmina är utbildad internationellt licensierad Personlig Tränare och kostrådgivare med fokus på helheten utifrån ditt liv idag. 10 års erfarenhet inom företagsledning och försäljning där resultat är obligatoriskt. 
 
Träning och kost går hand i hand och båda delarna ska passa livet och förebygga hinder i vardagen oavsett jobb, ålder eller livssituation. 
 
Har tävlat i simning, spelat handboll och tränat hund i agility och lydnad. Tålamod och tydliga mål med rätt metod är nyckeln till resultat. 


Passion för: Funktionell, effektiv och skadefri träning