WELLNESS WAY.

Vi som är knutna till Wellness Way är personer med stor passion för hälsa. Var och en på sitt sätt. Våra expertis-områden är kost, matlagning, stresshantering, mentalträning och fysisk aktivitet - i olika former.

Vi älskar att inspirera och motivera människor både privat och på jobbet.
Vi är också helt sålda på att kombinera träning, kost och återhämtning för att uppnå de bästa resultaten. Att låta personalen få den möjligheten kommer ge en arbetsplats med färre sjukskrivningar, minskad kostnad för sksderehalilitering och en mer hamoniskt och produktiv arbetsplats.

Nedan kan du läsa lite mer om några av oss!

WELLNESS WAY INSPIRATÖRER.

EMMA THORSELL
Personlig Tränare, Instruktör & Eventansvarig


Emma är utbildad friskvårdskonsult på Bosön i 2 år, certifierad personlig tränare och är licensierad i flera olika gruppträningsklasser så som aerobic, crossfit, TRX, spinning, kettlebells, vattengympa och funktionellträning. Hon har erfarenhet och utbildning inom skadeträning, graviditetsträning, mammaträning, barn/ungdomsträning och seniorträning.

2012 var hon nominerad till Årets PT som presenteras i samband med Fitnessfestivalen. Hon har varit aktiv inom branschen som instruktör sen 1992 och personlig tränare från 1999 och tränat i hela sitt liv.

Emma jobbar aktivt inom träningsbranschen men är också delägare i flera andra företag och är van att coacha både kunder inom träning och personal
. Utöver detta har Emma toppbloggat sedan 2007 och vann 2014 pris på en Bloggala.

Hon gjorde sin slutpraktik i Sydkorea som instruktör och spelade där även in en dokumentär om Svensk aerobics.


Passion för: träning och resor!

MITA MAGNUSSON
"Vi har bara ett liv och en kropp så var rädd om den och lär dig hur just din kropp fungerar"


Mita brinner för att alla ska lära sig att äta bra och ge sin kropp rätt bränsle. Hennes ledord är eat clean, från jord till bord och medveten kosthållning. 
Mita öppnade GI Boden 2003 i Stockholm och hon var den första att servera GI balanserade måltider. 
2005 startade Mita även Food For Life, en produktionsanläggning med lunchservering. Där producerades allt mat till kunder som till dagligvaruhandeln, GI Boden, företagsevent, privata fester och sist men inte minst artister som ville ha bra energifylld mat för att orka med.
Idag föreläser Mita och inspirerar om mat för att stilla sin ivrighet att göra medmänniskor medveten om vikten av rätt kost.
Mitas Mat har funnits som idé i Mitas inre i över ett decennium. Idag har hon lyckats med ett enormt driv ta idén från skissbordet till verklighet där konsumenten på egen hand ska kunna komponera sin egen måltid.

Passion för: laga nyttig och god mat

 

MARIE MÄRESTAD
Personlig och mental tränare & instruktör

Marie är diplomerad hälsorådgivare i psykologi och friskvård. Hon har ett holistiskt synsätt och ser till helheten inom hela människan- kroppen, tankar,  känslor och sinne hör ihop.

 " Det är lika viktigt att träna sitt självförtroende och koncentration som att träna kondition och styrka"

Vidare är Marie Märestad licencerad personlig tränare på Safe-education samt
diplomerad qigonglärare nivå 2, Qigongakademien i Stockholm.
Hon har många års erfarenhet av arbete inom mental och fysisk hälsa, förändringsarbete och personlig utveckling.  Marie tillämpar transkationsanalysens olika modeller (Pådrivare och OK hage -personlighets teorier för stresshantering och personlig utveckling) samt KBTs olika metoder (självobservation av stressbeteende, hemuppgifter, tillämpad avslappning)

Hon håller kurser i "mindfulness" och " mental träning" och driver en "Bootcamp i Spånga sedan 5 år tillbaka samt handleder i stresshantering.

Hon hjälper dig nå dina mål oavsett kropp eller knopp genom mental tuffhetsträning.


Passion för: Kroppen och knoppen