VI ERBJUDER FÖRETAG.

Ni väljer följande två upplägg.

UPPLÄGG 1.

Genom att använda Firstbeat på alla medarbetare kommer vi komma fram till enskild eller grupp staistik. Allt efter ert önskemål. Vi sätter sen ihop en lösning som passar hos just ert företag.

UPPLÄGG 2.

Ni köper ett antal träffar med Wellness Way till era medarbetare. Vi ses hos er eller i våra lokaler i centrala Stockholm.
Ni kan välja mellan flera olika träffar så som personlig träning, kostrådgivning, massage, stresshantering, hälsosamtal, meditation osv

EXTRA TILLÄGGSTJÄNSTER.

Vi erbjuder en mångd extra tjänser utöver våra uppläg. Vill ni ha en hälsodag, föreläsning, work shop, konferens, resa, gruppträning på jobbet oavsett om det är inomhus eller utomhus så har vi en lösning. Kanske vill ni bara ha kontors anpassad aktivitet som piggar upp och stärker men inte kräver ombyte och dusch.
team buildning och olika kurser är något som också finns i vårt utbud. Personlig träning, kostrådgivning, massage, stresshantering, hälsosamtal och meditation är ett självklara val hos oss på Wellness Way.
FirstBeat är ett verktyg som vi jobbar mycket utifrån och vi kommer självklart gärna till just din arbetsplats och berättar mer.